een meeslepende oorlogsroman waarin stijl, plot, actie en psychologische diepgang mooi in balans zijn – **** NRC Handelsblad

spannend, levensecht, af en toe zielig, maar ook grappig, romantisch en barstensvol mooie kleine zinnetjes – AD

een filmische roman, op en top een ‘Anna Woltz’-boek. Een spannend verhaal met boeiende personages en verrassende ontwikkelingen en gelaagdheid – 8.5 op Jaapleest.nl

Het begon met een beklemmende droom drie jaar geleden. Vlák voordat de wereld op slot ging was ik in Londen om onderzoek te doen, en tussen de lockdowns door schreef ik heel 2020 en een stuk van 2021 aan mijn nieuwe boek: DE TUNNEL. Het is meeslepend, aangrijpend en het gaat over vragen waar we nu ook vaak mee worstelen – en dat terwijl het speelt in 1940 in Londen.

DE TUNNEL is voor iedereen vanaf 12 en hier lees je veel meer over het boek: over die beklemmende droom van mij, over mijn onderzoeksreis en vooral over de tienduizenden mensen die acht maanden lang schuilden in de tunnels van de Londense Ondergrondse.

Copyright: IWM D 1568

Je kunt me nu ook op Instagram volgen